Skip to content

Deltar på ONS 2022 – vi gleder oss!

29. august – 1. September går ONS 2022 av stabelen i Stavanger. Endra stiller i en egen Solar Energy Industry Lounge.

29. august – 1. september går ONS 2022 av stabelen i Stavanger. Endra stiller i en egen Solar Energy Industry Lounge.

– Dette er noe vi ser frem til. Det er kjekt å få vist oss frem og synliggjort det nye selskapet vårt, sier leder i Endra Kristian Gautesen.

Godt besøkt
ONS (Offshore Northern Seas) er en norsk non-profit-stiftelse som er en av verdens største møteplasser for den internasjonale energibransjen. Arrangementet ONS, som arrangeres av Stiftelsen ONS, avholdes i august annethvert år i Stavanger.

Arrangementet består av en utstilling, en konferanse – og fra 2022 et større debattprogram og nettverksarrangement i Stavanger sentrum.
ONS 2018 hadde 68 174 besøkende fra over 98 ulike land, og alt tyder på at besøkstallet blir minst like bra i år.

 

 

Fokus på solenergi
Nytt av året er også en egen «Solar Energy Industry Lounge», og der skal Endra være tilstede.

– ONS 2022 setter altså solenergi høyere på agendaen enn før og har en egen Solar Energy Industry Lodge. Det er fem selskaper, Norsk Solar, Ocean Sun, European Energy, Endra og Solenergiklyngen, som vil delta på en felles stand, forteller Gautesen.

Han synes det er svært positivt at solenergi får såpass mye fokus under årets ONS.

– For oss i Endra er det viktig å få vist oss frem og gjort oss synlige i bransjen. Dette er en plattform der vi kan møte på aktører som satser i dette markedet, sier han, og påpeker hvor viktige etableringer som Endra er for fremtiden.

– Elektrifiseringen gjør at vi vil trenge langt mer kraftproduksjon i årene fremover, og solenergi er med på den viktige endringen til bærekraftig strømproduksjon. Dette vil virkelig vise igjen i det totale klimaregnskapet for våre kunder og for oss, avslutter Kristian Gautesen.

Andre artikler