Skip to content

Ansatte

 • Kristian L. Gautesen

  CEO
  920 15 077 [email protected]

  Kristian har 17 års erfaring fra energi bransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Tidligere har han vært leder for forretningsutvikling i Haugaland Kraft Energi AS og jobbet i Equinor ASA med fornybar energi- og CO2 trading, og som spesialrådgiver på klimastrategi og bærekraft. Han har erfaring fra forsknings- og konsulentvirksomhet fra steder som Handelshøyskolen BI, Pöyry Management Consulting, Greenstream og Mercer Human Resource Consulting. Han er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

 • Gunn Margareth Lassesen

  Kommunikasjonsdirektør
  982 37 034 [email protected]

  Lassesen har hotellfagskole fra USA, pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Akershus og studier i organisasjon og ledelse fra Høgskolen på Vestlandet (tidl. Høgskolen Stord/Haugesund). Lassesen ble ansatt i Haugaland Kraft januar 2007 som seksjonsleder for kundeservice. Lassesen har lang erfaring innen hotelldrift- og ledelse, både fra USA og Norge, samt ledelse av kurs og undervisningsvirksomhet. Hun kom til Haugaland Kraft fra en lederstilling i Rica Hotellene i Haugesund.

 • Akif Papas

  Leder forretningsutvikling
  917 49 374 [email protected]

  Født 1973. Ansatt siden 2022. Han har lang erfaring med strategiarbeid og er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging. Han har blant annet vært salgsdirektør i CGI, med ansvar for salg og markedsstrategi for kraft- og nettselskap. Har siden 2017 vært fast medlem i juryen som nominerer og kårer The World`s Best Energy Brands under den årlige CHARGE konferansen i Reykjavik.

 • Tomasz Pikora

  Prosjektutvikler
  925 40 696 [email protected]

  Tomasz jobber som prosjektutvikler og er utdannet som sivilingeniør innen elektro og har over 15 års erfaring fra energibransjen. Han har spesialisert seg på ledelse av fornybare energiprosjekter i alle utviklingsstadier, både på land og flytende PV. Han har også erfaring med strømlagring og styringssystemer og deltatt i utviklingen av pilotprosjekter for å optimalisere energiforbruket.

 • Magnus Bertelsen Tornes

  Økonomi og finans
  924 69 031 [email protected]

  Magnus er utdannet siviløkonom med spesialisering innen regnskap og revisjon, og er statsautorisert revisor. Han har 5 års erfaring som ekstern revisor i EY, og jobber med et bredt spekter av kunder fra SMB til børsnoterte kunder. I tillegg til rollen i Endra, har Magnus en stilling som Controller i Haugaland Kraft konsern.

 • Christina Buhl

  Prosjektutvikler
  464 24 520 [email protected]

  Christina er utdannet elkraftingeniør med master i fornybar energi. Hun har erfaring som energirådgiver og forretningsutvikler, og har stor interesse for struktur, organisering og prosesser. Hun har spesialisert seg i solenergi, og har reist verden rundt for å lære om de ulike delene av solenergibransjen i praksis.

 • Eivind Bachmann

  Prosjektutvikler
  917 39 700 [email protected]

  Eivind er utdannet Sivilingeniør i miljøfysikk og fornybar energi fra NMBU. Han har god erfaring med store byggeprosjekter, og jobbet med prosjektering, prosjektledelse og produktvikling av solcelleprosjekter de siste årene.

 • Jostein Jacobsen

  Analytiker
  416 53 831 [email protected]

  Jostein studerer ved Norges Handelshøyskole i Bergen, hvor han går siste året på masternivå innen profilen økonomisk styring. I Endra jobber Jostein med utvikling av finansielle modeller, lønnsomhetsberegninger og budsjetter. Han har også foretatt ulike strategiske analyser, og bidrar i tillegg aktivt i arbeidet med å utvikle strategien til Endra.